Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

31 Lei 204 Lei

Căzi

Related blog posts

Alegerea unei cădițe de baie, precum și un suport stabil pentru aceasta, este o parte deosebit de importantă a pregătirii pentru a vă întâmpina nou-născutul acasă. În primele luni și chiar ani din viața unui copil mic, baia bebelușului este singura modalitate de a menține procedurile de igienă confortabile, calme și relaxante atât pentru părinți cât și pentru copil.

Cădițele pentru bebelusi și copii mici variază prin aspect, formă și utilizare. Diferența esențială dintre aceste modele este prezența (sau lipsa) așa numitor „caneluri” speciale în care să așezați bebelușul pentru un plus de stabilitate. Cele mai simple modele de cadă nu au astfel de caneluri și necesită suport parental suplimentar; alte modele au un suport semi-culcat pentru nou-născuți, iar altele au și o zonă specială de ședere a copiilor mai mari, potrivită pentru bebelușii cu vârsta de peste șase luni. Aceste atașamente pot fi cauciucate suplimentar pentru un efect antiderapant, precum pot fi și din plastic simplu – în acest caz va fi necesar să achiziționați un suport antiderapant suplimentar sau să puneți un scutec din textil moale înainte de fiecare baie.

Suporturile pentru cadă sunt de obicei în set cu căzile de baie pentru siguranță și stabilitate maximă. Nu este obligator să achiziționați un suport, dar cu siguranță vă va ușura viața pe un termen lung. Folosind un suport, părinții pot face baie bebelușului fără a fi nevoie să stea ghemuiți sau să stea jos lângă cadă, precum și să amplaseze cada de baie într-o altă cameră decât baia - acest lucru este deosebit de important atunci când, dintr-un motiv sau altul, baia nu este bine încălzită în sezonul de iarnă.
Cădițele de baie cu suport pentru bebeluși au o deschidere special prevăzută, care permite scurgerea rapidă și ușoară a apei, fără a fi nevoie să ridicați cada grea cu apă.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite