Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

236 Lei 3183 Lei

Cărucioare cu 4 roți

Related blog posts

Căruciorul pentru copii, după cum știm cu toții, este un accesoriu foarte important din lista de  cumpărături pentru un nou-născut. Achiziționarea unui cărucior este o investiție pe termen lung, deci merită să explorați opțiunile variate și să faceți cea mai informată alegere posibilă înainte de a efectua o comandă.

Nu este sufiecient să faceți alegerea după marcă și producător, cărucioarele pentru copii diferă după  mai multe criterii de bază pe care cu siguranță ar trebui să le luați în considerare atunci când faceți cercetarea preliminară. În primul rând, este funcționalitatea sau numărul componentelor sale - există atât opțiuni minime și bugetare, cât și cărucioare 3 în 1, care includ un landou pentru nou-născut, partea sport - de vară și scaunul auto. Obiectiv vorbind, prețurile mai mari ale cărucioarelor 3 în 1 garantează atât utilizarea pe un termen lung al produsului, cât și economisirea banilor, fiindcă nu va fi necesar să achiziționați accesorii suplimentare - astfel, aceste prețuri sunt de fapt justificate.
 
Un alt criteriu important este manevrabilitatea în combinație cu tipul de anvelope. Aici nu există o alegere corectă sau greșită, deoarece depinde de nevoile, stilului de viață și a tipului de teren pe care va fi utilizat căruciorul. Cărucioarele mai puțin manevrabile cu anvelope din plastic mai mici și rigide sunt potrivite pentru spații largi și uniforme - bulevarde, benzi pietonale, parcuri bine echipate, centre comerciale și alte spații interioare. Cărucioarele mai manevrabile, cu anvelope mari, cu funcție de pompare, pe de altă parte, merg mai moale și se potrivesc puțin mai bine pe teren accidentat, trotuare, spații mici inter-bloc, drumuri în afara orașului etc. Pentru terenele neuniforme este recomandat să se prevadă un cărucior cu amortizoare bună și fiabilă.

De asemenea, veți găsi diferențe între modele în ceea ce privește greutatea și modul de pliere,  materialul din care este confecționat coșul, precum tipul și numărul accesoriilor. Potriviți aceste criterii cu bugetul, preferințele, stilul de viață și spațiul de depozitare de care dispuneți, pentru a face cea mai potrivită și rezonabilă alegere a căruciorului.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite