Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

15 Lei 201 Lei

Body-uri pentru bebeluși

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Corpurile pentru bebeluși sunt una dintre cele mai necesare haine în primele săptămâni din viața unui nou-născut , așa că este bine să aveți un număr suficient de multe dintre ele. Sunt confortabile și plăcute pentru copil și contribuie la senzația de relaxare. Le puteți oferi singuri sau puteți profita de cadourile rudelor și prietenilor, care vor include inevitabil body-uri pentru bebeluși . Veți avea nevoie de 5 până la 10 piese pentru perioada nou-născutului .

Pansamentul ușor depinde de mai mulți factori . În primul rând este țesătura (cât de elastică este), precum și modul de fixare (locația, numărul și tipul butoanelor) . Rețineți că bebelușilor nu le place să fie îmbrăcați / dezbrăcați deasupra capului, așa că alegeți modele care se fixează pe umeri, sâni sau lateral . În primele luni, evita corpurile cu mânecă lungă, deoarece sunt mai greu de îmbrăcat și se micșorează mai repede. De asemenea, este important ca cusăturile să fie în exterior , precum și să poți desface butonul cu ușurință, ceea ce te va facilita foarte mult atunci când schimbi scutecele . Din acest punct de vedere, sunt preferabile body-urile cu nasturi , asigurându-se totodată că țesătura este elastică și nu prea subțire, pentru a nu se rupe prea repede în zona de fixare. Atunci când alegeți un body (body), luați o abordare practică , acordând o atenție nu atât modelului original de croi și culoare, cât să fie confortabil de purtat / dezbrăcat și plăcut pentru pielea delicată a bebelușului .

Dimensiunea bodysuit ar trebui să corespundă babys înălțime, care este o caracteristică individuală și poate fi diferită de cea indicată ca fiind «normal» pentru vârsta. Cu toții ne străduim ca copilul nostru să fie bine îmbrăcat, inclusiv în conformitate cu propria noastră înțelegere a modei , dar cel mic nu înțelege cu adevărat acest lucru - cel mai important lucru pentru el este să se simtă confortabil în hainele sale. Când vă așteptați să se nască bebelușul și să cumpere primele haine, puteți lua doar 3-4 perechi de mărime „0 - 3 luni” . Peste aproximativ o lună vei vedea cât de repede crește micuțul tău, deoarece această dimensiune va fi crescut deja. Prin urmare, vă recomandăm să luați mai multe haine cu dimensiunea „3 - 6 luni” și „6 - 9 luni” . De asemenea, puteți respecta regula pentru a cumpăra pentru body-urile pentru bebeluși de 3 luni de dimensiunea unui copil de 6 luni și așa mai departe pentru orice vârstă ulterioară. La început dimensiunea va părea prea mare, dar în această perioadă bebelușul crește atât de repede încât foarte curând îi va „umple”. Această regulă se aplică numai până la vârsta de 2 ani .

Schimbările de temperatură din diferite anotimpuri necesită să fim bine pregătiți cu hainele potrivite . Corpul, care este o parte esențială a garderobei bebelușului, ar trebui să fie atât confortabil pentru cel mic , cât și practic pentru mama și tată , adică. să te îmbraci și să te dezbraci ușor. Indiferent de anotimp, materialul din care este fabricat trebuie să fie natural și neiritant. În primăvara și vara, bumbac pur este potrivit, cu sau fără mâneci scurte, iar în toamna și iarna - țesături naturale mai groase și mâneci lungi.

Aceasta, desigur, este o chestiune de gust, dar rețineți că culorile prea strălucitoare sunt de obicei un semn că țesătura este complet sau parțial sintetică. Prin urmare, recomandarea noastră este să alegeți body-uri în culori pastelate sau neutre: alb, albastru deschis, bej, roz deschis . Acestea au un efect calmant și au un efect pozitiv asupra dezvoltării sistemului nervos al copilului. Un avantaj suplimentar al tonurilor deschise și pastelate este că durează mai mult și nu se estompează.

Când cumpărați un corp pentru bebeluș, luați în considerare cel mai important lucru - să vă simțiți confortabil . Aceasta înseamnă să-i permiți micuțului să se miște liber, să fie plăcut pentru pielea sa, care este extrem de sensibilă și are nevoie de timp înainte de a se adapta la mediu. Emoția din jurul sosirii unui nou membru al familiei ne împinge adesea la achiziții impracticabile . Facem greșeli similare în ceea ce privește corpurile - le alegem cu dimensiunea „exact pe măsură” a nou-născutului, „drăguț”, decorată cu diverse panglici, nasturi și alte accesorii , iar apoi se dovedește că majoritatea dintre ele sunt lăsate dezbrăcate deoarece s-au diminuat imperceptibil. Când petreci ceva timp cu bebelușul tău, vei înțelege că cel mai important lucru atunci când alegi corpurile și hainele în general este că acestea să fie practice și confortabile, nu extravagante, moderne sau „tocmai corecte”.

O importanță deosebită este abordarea adultului . Îmbrăcarea bebelușului tău poate deveni un ritual plăcut care va fi o sursă de plăcere atât pentru tine, cât și pentru mica ta comoară. Puteți realiza acest lucru alegând un loc potrivit pentru schimbare , care să fie confortabil și relaxat și care să facă copilul să se simtă confortabil - fără agitații inutile, ceea ce vă va face să vă faceți și pe voi și mai nervos. Este important : să radieze o bună dispoziție să-i vorbească cu blândețe să-i fredoneze un cântec Deci se va distra în timp ce îl puneți sau îl scoateți. De asemenea, puteți transforma această procedură repetitivă într-un joc . Nu este nevoie să vă grăbiți și să faceți mișcări bruște. Vorbirea, gâdilarea și șicana ușoară îl vor înveseli pe bebeluș, care se va obișnui treptat cu el și nu va mai fi iritat și plâns. Când ați ales modelul de corp potrivit (de exemplu cu butoane tic-tac în zona scutecelor) , timpul pe care îl petreceți în îmbrăcat / dezbrăcat va fi scurt și va fi o sursă de plăcere și distracție.

Pielea bebelușului este extrem de sensibilă și, prin urmare, pe lângă alegerea cu atenție a materialelor de îmbrăcăminte, este obligatorie utilizarea detergenților corespunzători : Sfatul nostru este să cumpărați doar cele concepute special pentru bebeluși . Aceasta înseamnă că sunt testate dermatologic, nu conțin substanțe chimice cu efecte puternice și dăunătoare și nu au o aromă prea puternică Este o idee bună să testați detergentul spălând mai întâi un articol de îmbrăcăminte pentru a vedea dacă pielea acestuia va reacționa la acesta. Verificați eticheta de pe îmbrăcăminte pentru a afla care este țesătura, cum este spălată (manual sau într-o mașină de spălat) , la ce temperatură și dacă este potrivit să o filați sau nu. Ca regulă generală , hainele pentru copii trebuie spălate separat de ceilalți membri ai familiei De asemenea, se recomandă să rulați programul de clătire de mai multe ori pentru a vă asigura că detergentul este complet spălat.   Calcați hainele în mod regulat după fiecare spălare, cel puțin până când bebelușul împlinește 6 luni - acest lucru va elimina toate bacteriile

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite