Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Număr

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Centimetre

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

În promoție

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

18 Lei 296 Lei

Pantaloni pentru bebeluși

Blugi Chicco 36658

Blugi

Chicco
Preț de bază
-70%
78,00 Lei Preț 23,40  Lei
Pe stoc
2 ani 3 ani 12 luni 15 luni 18 luni
Blugi pentru bebeluși Chicco 42301

Blugi pentru bebeluși

Chicco
Preț de bază
-50%
84,00 Lei Preț 42,00  Lei
Pe stoc
1 lună 2 ani 12 luni 15 luni
Colanți de bebeluși Chicco 36662

Colanți de bebeluși

Chicco
Preț de bază
-50%
54,00 Lei Preț 27,00  Lei
Pe stoc
1 lună 3 luni 6 luni 9 luni 12 luni 15 luni 18 luni
Blugi Diesel 10162

Blugi

Diesel
Preț de bază
-33%
321,00 Lei Preț 215,07  Lei
Pe stoc
12 luni 24 luni

Hainele de înaltă calitate pentru bebeluși în mod tradițional fac parte  din lista de cumpărături a părinților, deoarece îmbrăcămintea pentru copii este un element de o importanță deosebită ca și produsele pentru sănătatea și confortul copilului. Hainele pentru bebeluși de calitate și selectate corespunzător pot oferi un confort deosebit. Este foarte important, îmbrăcămintea să fie realizată din materiale moi, fine și hipoalergenice, potrivite pentru pielea delicată a bebelușilor, care este foarte sensibilă la factorii externi.

Este bine ca fiecare copil să aibă mai multe perechi din fiecare tip de îmbrăcăminte, necesare pentru sezonul corespunzător – body-uri cu mâneci scurte sau lungi, pantalonași cu botoșei, pantaloni, bluze, salopete, geci etc. Nu este necesar să cumpărați zeci de articole, deoarece probabil sunteți deja conștienți de viteza cu care copilul dumneavoastră va crește în următoarele luni de viață. Prea puține hăinuțe la fel nu este o variantă bună,  pentru că, în afară de viteza creșterii lor, bebelușii vă pot surprinde și cu viteza cu care sunt capabili să se ude, să păteze și să se deterioreze hainele în cele mai neașteptate moduri.

Atunci când cumpărați haine pentru bebeluș sau pentru copil, este important să luați în considerare unele dintre caracteristicile lor de bază, pe lângă mărimea acestora. Astfel de caracteristici sunt, cum ar fi dimensiunea, grosimea, țesătura, modul de îmbrăcare și prindere etc. Dacă copilul dumneavoastră are dimensiuni cuprinse între mărimi - cumpărați întotdeauna îmbrăcămintea cu o mărime mai mare, astfel încât să o puteți folosi mai mult timp. Potriviți grosimea îmbrăcămintei cu anotimpul și nu transformați bebelușul într-un "ursuleț", îmbrăcându-l de trei ori mai călduros decât este necesar. 

Citiți cu atenție etichetele de la producător, care conțin descrierile despre produs și alegeți numai hainele confecționate din țesături de bumbac de calitate, care nu vor irita pielea delicată a bebelușului. Nu faceți compromisuri ceea ce privește garderoba bebelușilor și a copiilor. Este foarte important să alegeți cu atenție preparatele cu care veți trata hainele bebelușilor. Alegerea necorespunzătoare a unui praf sau balsam de spălat îmbrăcămintea copiilor, poate provoca diverse reacții alergice și probleme mai grave ale pielii, care vor necesita o consultare cu un dermatolog. 

Toate hainele pentru bebeluși și copii oferite de magazinul online Kidso.ro îndeplinesc în totalitate  standardele de calitate ce oferă un confort, siguranța și grijă deosebită pentru pielea delicată a copiilor.

Modalitatea de plată
icon_cod

Ramburs

payment_icon

Plată în rate

maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.