Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Număr

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

15 Lei 204 Lei

Botoșei

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Dezvoltarea copilului este determinată de mișcările pe care le efectuează. Mișcându-se constant , el se va simți doar când va sosi momentul să facă primii pași. Mușchii picioarelor, articulațiilor și tendoanelor se adaptează constant la sarcina fizică în creștere și undeva între luna a 8-a și a 12-a copilul se simte deja pregătit să se relaxeze și să facă primii pași. Geamanduri sunt necesare chiar acum, deoarece susțin glezna și protejează picioarele de răni.

În primele etape ale copilăriei, cel mai bine este ca copilul să meargă desculț cât mai mult timp posibil. Acest lucru îi conferă o senzație de stabilitate , deoarece simte podeaua sub ea. Pentru a face acest lucru, este important să vă asigurați că podeaua este curată, fără obiecte ascuțite care ar putea răni treptele delicate ale copiilor. Când mergeți afară, puteți folosi pantofi de mers pe jos . Pe măsură ce copilul învață să meargă, se pune mai multă greutate pe picioare și încep să joace un rol din ce în ce mai important. De aceea este important să le protejăm.

De la naștere, picioarele copiilor se mișcă jucăuș și ușor. Pe măsură ce copilul începe să se târască, să se ridice și să meargă, este necesar mult mai mult de la mușchii piciorului și picioarelor. De aceea este important ca primii pantofi pentru copii să se potrivească perfect pe picioare pentru a oferi sprijinul și mobilitatea necesare, fără a le limita dezvoltarea naturală. Copiii sănătoși nu au nevoie de pantofi ortopedici, ci de pantofi anatomici care urmează contururile naturale ale piciorului.

De îndată ce copilul începe să exploreze lumea în poziție verticală, devine extrem de important ca picioarele lui să se dezvolte corect. Majoritatea copiilor se nasc cu picioare sănătoase. Cele mai multe leziuni sunt cauzate în copilăria timpurie de lipsa mișcării și de încălțăminte inadecvată . Pentru a ne asigura că picioarele se dezvoltă corect, trebuie să ne asigurăm că acestea se mișcă cât mai liber posibil. Cu cât copilul tău se joacă mai mult , cu atât picioarele lui vor deveni mai sănătoase și mai puternice.

La alegerea geamandurilor, prima cerință importantă este ca acestea să fie moi și flexibile . Acest lucru se realizează cel mai ușor atunci când sunt realizate din materiale naturale care permit piciorului să „respire” și să se miște liber. Pantofii flexibili oferă atât libertate de mișcare, cât și suport stabil.

Există mai multe opțiuni pentru determinarea dimensiunii piciorului: Una este să-i măsurăm cu precizie lungimea de la călcâi până la vârful degetului mare Cealaltă este să faci un șablon . Cum funcționează asta? Puneți copilul să calce pe o bucată de hârtie, transferând greutatea pe piciorul drept. Conturați cu grijă piciorul și tăiați amprenta. Măsurați lungimea piciorului copilului cu o linie sau un contor de cusut, adăugați 0,5 până la 1 cm în avans și veți obține dimensiunea exactă a branțului pantofului

Este extrem de greșit de a utiliza încălțămintea pentru copii la mâna a doua, indiferent dacă le - ați cumpărat sau au fost date de către un copil aproape. Experții avertizează că acest lucru este incorect și poate duce la deformarea piciorului copilului . Motivul este că pantoful pentru copii deja purtat a luat forma și curbele piciorului celuilalt copil și nu va acoperi și susține piciorul la fel de strâns ca noii pantofi de mers pe jos.

Picioarele bebelușului sunt plate și se schimbă treptat pe măsură ce se mișcă și cresc. De aceea, geamandurile au sarcina importantă de a sprijini acest proces de modelare. Experții sfătuiesc, atunci când aleg pantofi de mers , să se bazeze pe materiale naturale, astfel încât piciorul să se poată mișca calm și să „respire”. Talpa poate fi din cauciuc, silicon sau cauciuc , dar neapărat cu mâner pentru a preveni alunecarea pe suprafețe netede.

Alegerea corectă depinde dacă ați luat în considerare următoarele elemente importante: tip de talpă prezența unei grefe materiale din care sunt realizate model Se recomandă ca geamandurile să aibă fermoar, cravate sau autocolante reglabile , care să ofere stabilitate suplimentară gleznei copilului încă fragil.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite