Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

71 Lei 415 Lei

Marsupii pentru bebeluși

Marsupiu Lorelli 14093
Trustpilot stars

Marsupiu

Lorelli
Preț de bază
-16%
85,62 Lei Preț 71,92  Lei
Pe stoc

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Cangurul poate fi folosit de o singură persoană sau de mai mulți . Atunci când alegeți un model doar pentru dvs., modelul, desigur, trebuie să fie adaptat cerințelor dvs. și adaptat la dvs. Cu toate acestea, dacă va fi folosit de mai multe persoane, acordați mai multă atenție curelelor - acestea trebuie să fie reglabile pentru a se potrivi fiecăruia dintre utilizatorii săi viitori.

Puteți transporta bebelușul într-un cangur în magazin, puteți face o plimbare lungă afară , inclusiv îmbarcarea în transportul public fără dificultăți, puteți fi mobil în orice moment al anului (inclusiv când plouă sau ninge afară) . De asemenea, puteți recurge la acesta în timp ce vă faceți treburile casnice.

Când plasați bebelușul în cangur, este bine să urmați instrucțiunile producătorului . Acest lucru va asigura că poziția sa este corectă și se simte calm și confortabil. Poziția pentru care ar trebui să te străduiești atunci când îți porti bebelușul într-un cangur este: picioarele larg deschise și îndoite la genunchi spate moderat curbat (nu este perfect drept) adult (nou-născut) Există modele cu scaune suplimentare care se desprind de curele și vă permit să le folosiți în funcție de nevoile și vârsta bebelușului.

Bebelușul trebuie îmbrăcat normal, astfel încât să nu se supraîncălzească ca urmare a schimbului de căldură cu corpul dumneavoastră.

Mai presus de toate, este important ca greutatea bebelușului să fie distribuită uniform și ca umerii, gâtul și partea superioară a spatelui să fie scutite de tulpini excesive . În acest scop, este bine ca bretelele să fie late și bine căptușite, iar țesătura din care este făcută să fie puternică. Dacă utilizați cangurul cu un alt adult (de exemplu, babysitter) , curelele ar trebui să fie ușor de reglat. Dispozitivul trebuie să fie potrivit pentru toate condițiile meteorologice , astfel încât materialul trebuie să fie adaptat. Culorile ar trebui să fie, de asemenea, practice și adecvate sezonului (în timpul verii sunt recomandate tonuri mai deschise și țesături mai subțiri) .

Când vine vorba de gadgeturi pentru bebeluși, confortul și siguranța merg mână în mână . Atunci când alegeți un cangur, este bine ca deschiderile picioarelor să fie umplute și suficient de libere, astfel încât să nu apese pe coapsele bebelușului (în același timp, nu este de dorit ca acestea să fie prea largi, deoarece există un risc a alunecării prin ele) . Deoarece bebelușul poate adormi în cangur, este important ca tetiera să susțină bine capul și gâtul , mai ales în primele luni când nu sunt încă puternici. Hota detașabilă este, de asemenea, importantă, deoarece protejează capul delicat al bebelușului de soare și vânt. Modelele cu o bandă de material detașabilă (detașabilă) sunt o alegere practică pentru lunile de vară, contribuind astfel la confortul bebelușului. De asemenea, trebuie să vă asigurați că scaunul și cureaua sunt puternice și vor susține copilul în mod corespunzător și că toate cataramele, clemele și centurile sunt bine montate și suficient de rezistente .

Deși este echipat cu tipuri de curele, catarame, fermoare și buzunare și la prima vedere pare complicat și incomod, de fapt, cangurul este folosit în fiecare zi și este unul dintre lucrurile indispensabile în creșterea unui bebeluș . Datorită utilizării frecvente a acestui tip de dispozitiv, regula „Cu cât este mai ușor, cu atât mai bine” este aplicabilă în special aici. Prin urmare, fiți atenți atunci când cumpărați, acordând prioritate securității, comodității și întreținerii ușoare.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite