Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

6 Lei 7 Lei

Fără lapte

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Când bebelușul este alergic la lapte, se folosește un regim similar. În majoritatea cazurilor, există o alergie la proteina din laptele de vacă. O astfel de alergie nu exclude simptome similare atunci când se iau alte lapte, inclusiv lapte de soia .

Cele mai frecvente simptome sunt: diaree balonare gaze flatulență iritații ale pielii bebelușul poate fi neliniștit vărsăturile sunt un alt posibil sindrom un sindrom foarte caracteristic este urticaria si erupțiile cutanate Pentru a diagnostica afecțiunea, asigurați-vă că consultați un medic!

În unele cazuri, acestea sunt depășite la vârsta de aproximativ 3 ani . În alte cazuri, simptomele lor scad cu vârsta de 6-7 ani . În cazuri foarte rare, ele rămân pe viață.

Este puțin probabil ca bebelușul să fie alergic la laptele matern. Mai degrabă, răspunde proteinelor din laptele animal care au trecut în laptele matern al mamei prin alimentele pe care le-a mâncat. În acest sens, mamele care alăptează ar trebui să aibă o dietă strictă. Dacă aceasta nu este o soluție, este posibil să începeți hrănirea bebelușului cu lapte special adaptat - lapte hidrolizat pentru sugari . În ele, proteina din lapte este descompusă în părți mai mici, iar sistemul imunitar al copilului nu o recunoaște ca alergen .

Deși simptomele sunt similare , cele două condiții sunt diferite: În „intoleranță la lactoză” este vorba despre o perturbare a sistemului digestiv - organismul nu produce suficientă lactază descompune lactoza la În „alergia la lapte” are o intoleranță la proteinele din lapte și organismul reacționează cu sistemul imunitar În condiția „intoleranței la lactoză”, avem o reacție mai scurtă, iar bebelușii „depășesc” problema relativ repede. Cu „alergia la lapte” avem o reacție mai lungă și mai persistentă a corpului și depășirea stării apare de obicei în jurul vârstei de 3 ani. Pentru a diagnostica oricare dintre aceste două afecțiuni, trebuie să consultați un medic.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite