• Pret redus

Detergent pentru toaletă eco-natural, flacon de plastic, 710 ml

240540_old
Trustpilot stars
Preț: 14,85  Lei
17,47 Lei
Ai economisit 2,62 Lei
Salveaza 15%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.2 kg

Soluție de toaletă eco-natural (elimină depunerile de piatră) - îndepărtează rapid murdăria, calcarul și rugina, lăsând toaleta strălucitoare.

Recomandat persoanelor cu astm și alergii.

Notă: Depozitați și transportați la 2-25 ° C.

 

Țara de origine: SUA
Tip: detergent pentru vasele de toaletă, pentru piatră
Ambalare: flacon de plastic
Ambalare: 710 ml.
Beneficii: Recomandat pentru utilizare în locuințe cu fose septice și alte sisteme autonome de canalizare. Igiena maximă se realizează numai cu ingrediente naturale. PH neutru, biodegradabil.
Ingrediente: pe bază de plante. Apa, acid glicolic, acid lactic, acid oxalic, citrat de trisodiu, <5% surfactanți neionici, gumă de xantan
Nu conține: fosfați, înălbitori pe bază de clor, solvenți puternici, abrazivi, parfumuri, coloranți, conservanți și OMG-uri.
Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică sub marginea vasului de toaletă, lăsați câteva minute, curățați cu o perie și lăsați apa să curgă.
Depozitare: Depozitați și transportați la 2 - 25˚C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. Dacă este necesar, solicitați asistență medicală.
Informații suplimentare: certificat ecologic acordat. Absolut sigur pentru toate tipurile de suprafețe. Pe bază de ingrediente vegetale, biodegradabile. Recomandat persoanelor cu astm și alergii. Un produs de curățare a toaletei ecologic (elimină depunerile de piatră) - elimină rapid murdăria, calcarul și rugina, lăsând toaleta strălucitoare. Fără clor și solvenți puternici, dar nu mai puțin eficace decât cele mai cunoscute substanțe chimice agresive.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite