Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Număr

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

În promoție

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

9 Lei 409 Lei

Pantofi de vară băiat

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Aici veți găsi pantofi de următoarele tipuri: adidași sandale espadrile papuci și flip flops. Într-un efort de a oferi mai multă varietate, producătorii caută toate tipurile și combinațiile acestor pantofi.

În funcție de locul în care vor fi folosiți pantofii, aceștia vor avea caracteristici diferite. Dacă copilul tău face sporturi intense, evident vei opta pentru adidași și pantofi de alergare. Dacă copilul tău este pe cale să facă drumeții sau să meargă în natură, poți să te uiți la sandale sport ( cele cu acoperire degetelor de la picioare, au tălpi mai groase și o clemă pentru gleznă). Dacă urmează să mergi pe parc sau pe străzile orașului, vei opta pentru pantofi casual mai frumoși precum sandale, espadrile sau altele asemenea. Pentru mare, plajă sau piscină, este bine să luați în considerare cele mai potrivite papuci sau flip flops.

Pantofii de vară pentru un băiat îndeplinesc multe funcții. Ar trebui să mențină piciorul copilului mai răcoros și este necesar să fie acoperit piciorul în față. Acestea trebuie să fie durabile, să poată fi spălate și uscate rapid, să poată fi purtate pe terenul de joacă, pe plajă, la munte sau în oraș. Majoritatea pantofilor de vară pentru un băiat ar trebui să se poată uda, să fie spălați des și să se usuce repede. Dacă alegeți adidași, pentru a nu răni piciorul copilului, se recomandă ca partea textilă superioară a pantofului să fie dintr-o plasă specială.

Copiii mai mici care încă nu merg cu încredere sau nu au încă obiceiurile și instinctele de a se proteja au nevoi diferite față de un copil mai mare. Pentru cei mici, este necesar ca degetele de la picioare să nu fie expuse, pantofii au fixare cu velcro și dacă le cumpărați flip-flops sau papuci, trebuie să aibă o curea în spate.

Principala cerință este ca acești pantofi să permită picioarelor să respire, să aibă o ventilație bună și să nu lase picioarele să transpire. Din acest motiv, materialele respectă cerința de a fi permeabile la aer . Cel mai adesea, acestea sunt soiuri de materiale textile, țesături sau piele perforate sau tăiate puternic.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite